SolarUnie Gemert wint Senzer Award

GEMERT-BAKEL – SolarUnie wint een Senzer Award. Het Gemertse bedrijf kreeg de prijs op vrijdag 15 november, tijdens de Dag van de Ondernemer.

Met het winnen van deze award bewijzen beide bedrijven dat zij op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt in de regio Helmond-De Peel.SolarUnie uit Gemert wist de Senzer Award in de categorie ‘Kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers)’ in de wacht te slepen. SolarUnie is een bedrijf dat zich op twee manieren duurzaam inzet, namelijk op het gebied van zonne-energie, maar ook op het inzetten van personeel. Dit doet het bedrijf door kansen te bieden aan iedereen die bij SolarUnie wil werken. Iedereen met de juiste motivatie en bereidheid te leren krijgt een kans. Als iemand de functie nog niet meester is, zorgt SolarUnie met een opleiding ervoor dat deze medewerker de juiste kennis opdoet. Zo wordt een medewerker begeleid en opgeleid tot zonnepanelenmonteur met de juiste bijbehorende certificaten.
Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe uit Deurne ging er in de categorie ‘Middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers)’ met de Senzer Award vandoor.

Jeffrey Otten van SolarUnie (links) met de Senzer Award

Foto's:


0