Super-Sintfan Romein als eerste naar Dorp van Sinterklaas

GEMERT – Super-Sintfan Romein wordt de eerste bezoeker van het Dorp van Sinterklaas in Gemert. De 7-jarige Gemertenaar is de winnaar van de speciale actie in het Gemerts Nieuwsblad en mag daarom als eerste naar binnen. Onder de lezers van het Gemerts Nieuwsblad zitten veel Sintfans. Hieronder tref je een compilatie aan van de prachtige foto’s die naar de redactie verstuurd zijn.

Romein van Houtum schreef bij zijn foto:

Mijn naam is Romein en ik ben super fan van Sinterklaas en zijn Pieten.
Elk jaar kan ik enorm van jullie genieten!!
Wij hebben bij ons in de speelkamer een klein Sint hoekje gemaakt.
Maar ik zou heel graag willen zien hoe het er bij de Sint in het dorp aan toe gaat!
Zoals jullie zien, heb ik mijn Mijter al opgezet en lees het Gemerts Nieuwsblad met heel veel pret 😉
Hopelijk ga ik deze prijs winnen, want dan kan ik met mijn broers het Boerensbondsmuseum binnen.

Foto's:


UUUSPIIIiI0000222222221000000000040000S