Tuney Thursday met Jeroen Kant

GEMERT – Jeroen Kant is een eigenzinnige en grillige zanger, gitarist en liedjessmid. Hij volgt altijd zijn muzikale hart en zelden is dat de weg van de minste weerstand. Op donderdag 7 november is hij te gast bij de Bunker in Gemert voor een Tuney Thursday concert.

Als Jeroen Kant teveel op zijn gemak is geraakt, zoekt hij door naar groei. Dat heeft hem inmiddels een aardig rijtje bijzondere albums vol Nederlandstalige liedjes opgeleverd. Zijn sound is rauw en organisch, authentiek, uitgesproken en eigen. Jeroen Kant is winnaar van de Vlaamse Nekka-prijs 2015/2016, winnaar van de publieksprijs van De Grote Prijs Van Nederland in 2011 en hij deed in 2013 mee aan De Beste Singer Songwriter Van Nederland. Hij speelde theater- en clubtours en stond op festivals als Zwarte Cross, Mañana Mañana en Into The Great Wide Open. Hij speelde vier jaar op rij met veel succes eenmansvoorstellingen op het elfdaagse Theaterfestival Boulevard in Den Bosch en stond in het voorprogramma van artiesten als Henny Vrienten, Gorki, Ben Caplan en Ian Siegal en in het naprogramma van Bob Dylan. En op Tuney Thursday 7 november dus in de Bunker in Gemert. Het is showtime vanaf 21.30 uur. Bij wijze van entree gaat een fooienpot rond, met een minimaal gevraagde inleg van € 3,50.

Verwacht

23 november: Iron Maiden Tribute (Dr Rock)
14 december: Dirty Denims
21 december: De Gemertse Popquiz
18 januari: Def Americans

Jeroen Kant

Foto's:


0