Alex Ploeg in De Eendracht

GEMERT – Soms moet je jezelf een ‘Ultimatum’ stellen. Bepalen wie je bent. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex weigert dit al jaren. Want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent? Op 14 december laat hij dat zien in Cultuurhuis De Eendracht.

Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Hij stelt rake vragen over onderwerpen die er niet toe doen. Maar een ding staat vast: lachen ga je zeker!
Alex is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Rotterdams cabaretfestival Cameretten 2016. De jury prijst zijn grapdichtheid, zelfspot en muzikaliteit: “Veel van zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct. Andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist.” Alex werd in de Volkskrant uitgeroepen tot Comedy Talent van 2018.

Alex Ploeg – Ultimatum
Cabaret – Cultuurhuis De Eendracht
Zaterdag 14 december 2019, 20:15 uur
Kaarten à € 19,00 (inclusief drankje) via www.eendracht-gemert.nl

Foto's:


0