ATB Classic TWC Gemert

GEMERT – Op zondag 8 december organiseert Toer- en Wielerclub Gemert haar jaarlijkse ATB Jumbo Classic. Na twee jaar pech met het weer hoopt de organisatie het dit jaar iets beter te treffen.

De mountainbike-tocht kent afstanden van 35, 45 of 55 kilometer en biedt daarmee voor elk wat wils. De tocht gaat door de vele mooie bossen en natuurgebieden die Gemert-Bakel rijk is. Via de Grotelse bossen gaan de deelnemers naar Bakel om in het mooie gebied rond Nederheide te fietsen. Vervolgens gaat de route via de Mortelse bossen weer terug, met mooie single tracks, brede paden en smalle doorgangen. Voor iedere deelnemer heeft de organisatie gezorgd dat halverwege de tocht gratis thee, bananen, candy of een peperkoek klaar staan. Tevens is er na afloop gratis champignonsoep voor alle deelnemers. De start en finish zijn bij champignonkwekerij van den Boomen, Beeksedijk 10 in Gemert. Starten kan van 08.30 tot 10.00 uur. Ook is er de mogelijkheid om de fiets ter plaatse af te spuiten.

Foto's:


S