Bij Van Zutphen in Erp

ERP – Twee boerinnen. Allebei uit Boekel. Die allebei hun liefde vonden dankzij Yvon Jaspers; dankzij Boer Zoekt Vrouw. En die allebei toe waren aan een volgende grote stap in hun leven: een nieuw bed. Heel toevallig vonden ze dat allebei bij Van Zutphen Bedden in Erp.

Nou ja, zo heel toevallig is dat nu ook weer niet natuurlijk. Michelle en Steffi zien elkaar regelmatig. Nadat Michelle een bed had uitgezocht bij Van Zutphen Bedden in Erp, sprak ze de volgende dag, op een bijeenkomst voor Boer Zoekt Vrouw, haar collega-boerin en vertelde haar over haar nieuwe bed. Een week later stond ook Steffi in de showroom in Erp. “Michelle is begin dit jaar samen gaan wonen met Maarten”, vertelt Jurgen van Leest van de Erpse beddenzaak. “Roel is onlangs deze kant op gekomen. Met Steffi heeft hij een huis gekocht. Allebei hadden ze een nieuw bed nodig. Een goed bed. Zonder al die gladde praatjes. Fijn om te horen dat ze allebei vonden ze dat ze bij ons prettig geholpen waren.”Sterker nog: de twee stellen kwamen samen naar de winkel om de deal te beklinken. En natuurlijk kon Jurgen die kans niet laten glippen: “Vorig jaar zijn ze natuurlijk heel veel in de publiciteit geweest. Daar waren ze eigenlijk wel een beetje klaar mee. Maar omdat het bij ons zo gezellig was geweest, wilden ze graag op de foto. Keileuk toch?”Het zou een mooie opvolger zijn voor het tv-programma: Boer zoekt Bed. Jurgen: “Hahaha … en dan opgenomen bij ons in de showroom. Goed idee. Ik zal het Yvon eens vragen 😉 Als ze allemaal net zo leuk zijn als Steffi en Michelle doe ik in ieder geval graag mee.” (Advertorial).

Foto's:


0