Gedeelde punten voor De Korfrakkers

ERP – Na de goede wedstrijd van vorige week tegen Swift ging De Korfrakkers zondag 1 december met een goed gevoel de wedstrijd in tegen Prinses Irene.

Het eerste doelpunt was voor Prinses Irene. De Korfrakkers had goede aanvallen maar het doelpunt viel nog niet. In de zevende minuut viel dan toch de gelijkmaker voor De Korfrakkers: 1-1. Het ging gelijk op met de doelpunten waardoor beiden geen gat konden slaan. De verdediging stond stabiel en in de aanval waren het goede aanvallen maar de doelpunten wilden niet vallen. De rust werd ingegaan met een score van 8-8.
De tweede helft begon het wederom gelijk op. Na de elfde minuut liep De Korfrakkers toch uit en ging de stand naar 13-17. Uiteindelijk kwam Prinses Irene terug en De Korfrakkers was slordig in het uitspelen van de wedstrijd. In de laatste paar minuten van de wedstrijd lukte het De Korfrakkers niet om de bal in de aanval te laten waardoor er een strafworp kwam voor Prinses Irene. Dat bracht de stand op 16-17. Met nog 22 seconden op de klok ging De Korfrakkers de aanval in maar kwam de bal nog in het vak van Prinses Irene terecht. Daardoor kon de tegenstander in de laatste seconden van de wedstrijd nog scoren. Desondanks heeft De Korfrakkers een goede wedstrijd gespeeld en gingen de Erpsen met één punt terug naar Erp.
Volgende week, 8 december, staat DDW op het programma om 14.30 uur in Erp.

Foto's:


0