Hippe Gasten in Het Speelhuis

HELMOND – De internationaal bekende rockband Hippe Gasten komt op 14 december naar Het Speelhuis! Met hun rock-hits speciaal voor kids maken ze stilzitten onmogelijk. Een echte theatertour vol met liedjes en andere bijzondere momenten!

In ‘Doe mij een liedje speciaal’ (6+) worden liedjes besteld, zoals je een frietje bestelt aan de balie van de snackbar. Je krijgt een kijkje in de keuken van deze topmuzikanten, waarbij ze ieder lied overgieten met een rocksausje. Door middel van sfeer, een schitterende ambiance en songs van het album ‘Komkommermaarbij’ beleef je een avond om nooit te vergeten! Een lekker uitje voor het hele gezin, want ook bij ouders vallen deze rockers in de smaak…
Op internationaal vlak kent de razend populaire rockband al enige tijd grootse successen. Afgelopen jaar gingen ze voor de zesde keer op tournee door China(!) Sinds 2018 begint men in Nederland ook steeds meer hoogte te krijgen van de groep. “Eindelijk komt Nederland erachter dat we best een bijzonder bandje zijn” aldus de groep. Afgelopen november waren ze volop in de media met hun Sinterklaas-hit ‘Fan van Sinterklaas’! Nieuwsgierig geworden? Bestel kaarten via theaterspeelhuis.nl
Theatertip! Kaarten voor deze show zijn hét perfecte cadeautje voor tijdens de feestdagen.

Zaterdag 14 december
19.00 uur
www.theaterspeelhuis.nl

Foto's:


0