Laura en Mark weer op TV

GEMERT – De Gemertse Laura van den Elzen schitterde samen met Mark Hoffmannin de Kersspecial van All Together Now op RTL4. Chantal Janzen presenteert de show die met vele bekende gezichten in de jury heeft.

In de eerste uitzending van All Together Now was het al een groot succes voor Laura & Mark met het nummer Shallow. Op social media werd de uitvoering met Shallow met meer dan miljoen views op de bekende social media kanalen bekeken. Hierdoor werden Laura en Mark ook uitgenodigd voor deze speciale kerstshow van RTL 4 met alle favorieten van het afgelopen seizoen, deze uitzending stond ook vooral in het teken van het goede doel voor het Diabetes Fonds. Laura en Mark schitterde met het nummer Hallelujah, wat speciaal uitgezocht was voor deze kerstspecial. Ze kregen positieve reacties van de jury onder aanvoering van Gerard Joling. Ook op social media is de uitvoering van Laura en Mark veelvuldig gedeeld. De uitvoering van Laura en Mark is terug te vinden op hun Facebookpagina’s via de link: https://www.facebook.com/132176373554489/videos/990236934689748 en op Youtube op https://www.youtube.com/watch?v=4Zn-Kp-twwo. Het nummer Hallelujah staat ook op het nieuwe CD Album – Merry Christmas van Laura en Mark wat midden november is uitgekomen. De album is op enkele CD’s na uitverkocht, maar alle songs zijn ook te downloaden op alle bekende download portals. Meer info zie www.lauravandenelzen.com Laura en Mark wensen alle lezers van het Gemerts Nieuwsblad lezers hele Fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar toe. In het nieuwe jaar wachten weer hele mooie nieuwe projecten.

Foto's:


0