Pietenzwemmen Gemertse Watervrienden

GEMERT – Afgelopen zaterdag zijn er bijzondere zwemmers bij de zwemles van de Gemertse Watervrienden geweest. Vier pieten kwamen een keer een zwemles volgen.

De les was gevuld met allerlei oefeningen die te maken hadden met survival. Er waren verschillende hindernissen in het water waar de kinderen overheen of onderdoor moesten klimmen en zwemmen. En er waren opdrachten die te maken hadden met het pietenwerk, zoals de schoorsteen induiken en pakjes overbrengen. De pieten hebben heerlijk meegezwommen met de kinderen, maar het was toch wel zien dat de kinderen wat vaker zwemmen. Zij durfden toch net wat meer dan de pieten. Na deze gezellige zwemles lag er ook nog een verrassing in de schoenen. Alle kinderen vonden een lekkere snoepzak om mee naar huis te nemen. De Jeugdcommissie van de Gemertse Watervrienden organiseert door het jaar heen allerlei activiteiten voor de jeugdleden van de vereniging; zowel in het bad als daarbuiten. Meer informatie staat op www.gemertsewatervrienden.nl.

Foto's:


0