WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – Donderdag 28 november troffen Commanderij 2/Habraken Timmerwerk en Wereldwinkel elkaar bij WAC Gemert. Wereldwinkel, het team van coach Hans v.d. Nieuwenhof, speelt tot op heden een goed en sterk seizoen, gelet op de derde plaats op de ranglijst. Dit geldt overigens ook voor Commanderij 2/Habraken Timmerwerk die met een vierde plek eveneens een prima seizoen heeft.

Op voorhand werd een spannende strijd verwacht, de sportieve wedstrijd zelf liet echter een ander beeld zien Een oppermachtig en zelfverzekerd Wereldwinkel liet zien dat er voor Commanderij 2/Habraken Timmerwerk donderdag weinig te halen was. Het arbitrale duo van dienst, John Penninx en Ad Beekmans, had een gemakkelijk avondje. Al in de tweede minuut tekende Mark Opheij met een bekeken schot voor de 0-1. Door deze snelle tegentreffer was Commanderij 2/Habraken Timmerwerk van slag, waardoor Joost Donkers in de vierde minuut voor de 0-2 kon zorgen. In de zesde minuut kon Commanderij 2/Habraken Timmerwerk iets terugdoen, doordat Nick Timmerman met een bekeken schot vanaf eigen helft de keeper van Wereldwinkel, Richard Biemans, verraste: 1-2. Na deze aansluitingstreffer golfde het spel op en neer, waar Wereldwinkel de boventoon bleef voeren. In de tiende minuut werd een prima combinatie uitstekend afgerond door Merijn Adriaans: 1-3. In de twaalfde minuut zorgde Dirk Smulders voor de 1-4 en dreigde Commanderij 2/Habraken Timmerwerk overdonderd te worden. Echter een uitstekend keepende Anton Hurkmans voorkwam namens Commanderij 2/Habraken Timmerwerk met diverse reddingen dat de achterstand niet verder opliep. Maar ook hij kon niet onder het juk uitkomen en via Alex van de Acker en Dirk Smulders werd de voorsprong uitgebouwd naar 1-6. Gelukkig voor Commanderij 2/Habraken Timmerwerk kon Nick Timmerman met zijn tweede treffer de stand wat verzachten tot 2-6. In de slotfase zette Wereldwinkel nog aan en tekende Dirk Smulders, met zijn tweede treffer, voor de 2-7. Het slotakkoord was voor Tommie Geerts die met twee treffers voor de 2-8 en 2-9 zorgde, wat uiteindelijk ook de eindstand betekende. Door deze overwinning haakt Wereldwinkel aan in de top van de tweede klasse en blijft Commanderij 2/Habraken Timmerwerk, ondanks deze nederlaag, haar plek behouden in de middenmoot.

Team van de week is Wereldwinkel.

Uitslagen 28 november

Hoofdklasse: Auto Mundi/@Harmse – Autob.Schoen./P&P Groenpr. 0-4; v. Schijndel Dakbedekkingen – Albert Heijn 2-4
1e Klasse: Lunenburg Administratie & Adv – Stender/`t Ridderhof 1-4; Vogels Metaalbewerking – vd Bungelaar Schilderwerken 0-4; Cafe Gij & Ik – Commanderij 3/Rooijackers Woo 2-4; La Compagnie – Minn 10 Menswear/’t Ridderhof 3-2; JR Dakbedekkingen – Happy Boys 2 2-2; Unibouw/Manders Automatiserin – School Tuiniers/v.Rooij Grasz 1-2
2e Klasse: Happy Boys 1 – Opsteen-Sterken 2-4; accu.nl – Rayen Timmerwerken 3-2; La Gondola/Crazy Air – Heeren v Geerts Schilderwerke 1-2; Martens Dakbedekkingen 2 – Zonderstudio 3-1; Commanderij 2/Habraken Timmer – Wereldwinkel 2-9; Outdoor Island – VMW/Carmako 3-1

Programma 12 december

Op 5 december is er geen programma in verband met pakjesavond.
Hal 1: 18.30 accu.nl – Martens Dakbedekkingen 2; 19.06 Happy Boys 3 – Commanderij 1; 19.42 Bjorn Klokgieter Timmerwerken – Martens Dakbedekkingen; 20.18 Spier Poortautom./vd Meijs – Machinehandel vd Biggelaar; 20.54 Autob.Schoen./P&P Groenpr. – Albert Heijn; 21.30 YUQO Digital Marketing – Auto Mundi/@Harmse; 22.06 KentekenplaatOnline.nl – v. Schijndel Dakbedekkingen
Hal 2: 18.30 La Gondola/Crazy Air – Happy Boys 1; 19.06 Stender/`t Ridderhof – Commanderij 3/Rooijackers Woo; 19.42 Cafe Gij & Ik – Unibouw/Manders Automatiserin; 20.18 JR Dakbedekkingen – Lunenburg Administratie & Adv; 20.54 Happy Boys 2 – vd Bungelaar Schilderwerken; 21.30 Vogels Metaalbewerking – La Compagnie; 22.06 Minn 10 Menswear/’t Ridderhof – School Tuiniers/v.Rooij Grasz

Foto's:


0