Weer drukke kerstvakantie bij vv Gemert

GEMERT – De kerstvakantie is aanstaande en bij vv Gemert puilt de agenda dan weer uit. Er zijn in de komende twee weken liefst vier evenementen op sportpark Molenbroek.

Komende vrijdag (20 december) vindt in Gemert de Showcase van KingsTalent plaats. Gescoute spelers die de ambitie hebben om in het buitenland te studeren en sporten komen vanuit het hele land naar Gemert om zich in de kijker te spelen van Amerikaanse universiteits- en collegecoaches. Voetbalvereniging Gemert is al enkele jaren gastheer van deze dag van KingsTalent. De wedstrijden zijn vrijdag gratis te bezoeken.
Op zaterdag 28 december wordt het grote vv Gemert Darttoernooi gehouden, het jaarlijkse toernooi in de kantine. Tot dit jaar stond het toernooi open voor seniorenleden en spelers van O19. Dit jaar mogen ook spelers uit de O17-categorie zich inschrijven. Aanmelding gebeurt op 28 december bij binnenkomst in de kantine. Kosten bedragen 10 euro, het volledige bedrag wordt ingezet als prijzengeld.
Op vrijdag 3 januari is het FIFA’20 PlayStation 4-toernooi, dat elke keer weer op veel belangstelling onder de jeugdspelers kan rekenen. Wil je meedoen? Dat kan. Zie alle informatie hierover op de site.
Op zondag 5 januari is de traditionele Nieuwjaarsreceptie met de huldiging van de jubilarissen en de twee nieuwe Leden van Verdiensten. Iedereen is van harte uitgenodigd om het glas te komen heffen op het nieuwe jaar.

Het FIFA PlayStation-toernooi is op 3 januari in de kantine van vv Gemert.

Foto's:


0