Wintersurvivalzwemmen

GEMERT – Buiten wordt het steeds kouder en kouder en volgens de kalender komt de laatste zwemles van 2019 steeds dichterbij. Twee perfecte ingrediënten voor een grandioze survival-zwemles bij de Gemertse Watervrienden.

Op 14 december organiseren de Gemertse Watervrienden een wintersurvival. Alle kinderen die minimaal een zwemdiploma C bezitten, mogen zich hiervoor aanmelden en zijn van harte welkom. Ze hoeven hiervoor dus geen lid te zijn van de vereniging Het is de bedoeling dat de kinderen die dag naast de badkleding ook in winterse kleding, dus in broek, trui en jas inclusief muts, sjaal en handschoenen naar het zwembad komen. Want voor deze keer wordt met al die kleding gezwommen. De wintersurvival bestaat uit een heuse Gemertse Elfstedentocht, met allerlei winterse spelletjes in het zwembad van Fitland. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd: tijdens deze barre tocht langs de elf steden staat er een lekkere warme versnapering klaar voor de zwemmers die de tocht aandurven. Kinderen die dit leuk lijkt kunnen zich beter snel opgeven, want er geld ‘vol is vol’. Aanmelden kan via www.gemertsewatervrienden.nl onder het kopje ‘Activiteiten’. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Foto's:


0