Zaterdag Wave Invasion in De Bunker

GEMERT – De Bunker in Gemert biedt deze week een breed muziekaanbond. Donderdag speelt singer-songwriter Ted Russel Kamp in de Tuney Thursday reeks. Zaterdag is het Wave Inasion met Lifeless Past en The Medicines.

Ted Russell Kamp speelde onder andere in bands als Shooter Jennings en The 357’s. Hij gedraagt zich zoals een doorgewinterde muzikant dat betaamt. De in New York geboren artiest roert zich in het landschap van country en southern rock. Hoewel zijn eerste solo-album uit 1996 dateert, duurde het tot 2005 voordat hij de draad als singer-songwriter weer op wist te pakken. Zijn laatste akoestische album, Flying Solo, weerspiegelt Ted in zijn meest pure vorm: hij, zijn gitaar en zijn muziek.
Het is donderdag 5 december showtime vanaf 21.30 uur. Er gaat een fooienpot rond voor de entree, met een minimaal gevraagde inleg van € 3,50
Zaterdag 7 december biedt De Bubker een avond vol met de meeste actuele synth, wave en postpunk. Dit keer spelen twee jonge talentvolle acts. Uit de regio Den Haag komt Lifeless Past, dat een mix van gothic rock en deathrock brengt, met invloeden van Sisters Of Mercy en Christian Death maar ook zeker de sounds van actuele bands al She Past Away en Drab Majesty. The Medicines spelen postpunk in de traditie van Joy Division en de vroege Cure. De muzikale omlijsting is in handen van DJ8.0. De entree is gratis.

Verwacht

12 december: Simon Kempston; 14 december: Dirty Denims (vvk gestart); 21 december: De Gemertse Popquiz; 9 januari: Bjorn van der Doelen; 18 januari: Def Americans (vvk gestart); 6 februari: Nol Havens; 22/23 februari: carnaval festival; 7 mei: Los Kamer (Mex)

Ted Russel Kamp.

Foto's:


0