Avondopenstelling Boerenbondsmuseum Gemert

GEMERT – Beleef het avondleven in een Brabants dorp anno 1900 op zaterdag 25 januari aanstaande tijdens de avondopenstelling van het Boerenbondsmuseum tijdens ‘Taovent noar ut museum’.

Alle gebouwen zijn sfeervol verlicht met kaarslicht en olielampen. Kinderen spelen spelletjes van vroeger, moeder de vrouw is aan het koken en leest voor, er wordt een kaartje gelegd in d’n herd, mannen klazineren in het cafeetje, er is gezellige muziek op en rond het dorpsplein en uiteraard zijn er ook demonstraties in de verschillende gebouwen van het museum, zoals o.a. smeden, klompen maken en weven. Een unieke gelegenheid om het Boerenbondsmuseum ‘s avonds te bezoeken tijdens de eerste editie van ‘Taovent noar ut museum’. Voor deze speciale avondopenstelling zijn de jaarkaarten van het museum geldig.

Foto's:


0