‘Oud’ en ‘nieuws’ bij Bike Totaal van Sleeuwen in Venhorst

VENHORST – Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en toch staan de 2020 modellen van Gazelle, Sparta en TREK alweer bijna allemaal op de winkelvloer bij Bike Totaal van Sleeuwen Tweewielers in Venhorst.

Vele nieuwe modellen zijn voorzien van een “intube” accu. Dit zijn fietsen met een uitneembare accu in het frame. Het pluspunt van deze accu in het frame is dat de fiets wat stabieler stuurt en dat de accu op een mooiere en beter beschermde plaats zit. Bike Totaal van Sleeuwen heeft voor de klant een hele mooie aanbieding met een fiets met de accu in het frame, nl. de TREK TM4 met tot wel €600,- inruilvoordeel.
Vanaf september 2019 is Bike Totaal van Sleeuwen Tweewielers Gazelle Premium dealer geworden, dit houdt in dat men een nog uitgebreidere collectie kan voeren van Gazelle met exclusieve modellen.
Het is nu alweer precies een jaar geleden dat van Sleeuwen Tweewielers uit Venhorst een Bike Totaal winkel is geworden. Dit biedt vele voordelen, zo kan de klant bij aankoop van een nieuwe elektrische fiets kiezen voor 5 jaar garantie en krijgt iedere klant bij een fiets aankoop een fietspaspoort waar mee de beurten bijgehouden worden.
De afgelopen weken is men bij Bike Totaal van Sleeuwen druk bezig geweest met de duurzaamheid van het bedrijfspand. Er zijn zonnepanelen geplaatst waarmee de accu’s van de e-bikes en het winkelpand van stroom worden voorzien.
Op 6 januari wordt het tassenassortiment flink uitgebreid, er wordt een nieuwe tassenwand geplaatst bij van Sleeuwen zodat er voor iedere fiets en gebruik een passende tas gekocht kan worden. Bike Totaal van Sleeuwen Tweewielers is gevestigd op Ringbaan 27 in Venhorst. (Advertorial)

Foto's:


0