Donderjagers vierden jubileum

BOEKEL – Het afgelopen jaar, 2019, stond voor De Donderjagers uit Boekel geheel in het teken van het 44-jarige bestaan.

Het jubileumjaar voor het blaasorkest begon tijdens carnaval met een ontbijt in clubhuis Salut. De volgende dagen werden de Boekelse kastelijns onderscheiden met de jubileumspeld, als dank voor hun gastvrijheid in de afgelopen 44 jaar. Hoogtepunten in het jubileumjaar waas het wijnfeest in Mayschoss. In Altenahr en omgeving wordt hier nog over verteld. Het afsluitende feest op 15 december was ook een hoogtepunt; een groot muzikaal gebeuren in de volle zaal van Salut. De vier gastkappellen M4, Rawazzi, Hartnekkigtog en Hoempa Matata speelden hun beste nummers. De carnavalsclubs De Knollekes en De Vliegenmeppers kwamen voltallig de jubilarissen feliciteren. Vele oud-leden en supporters maakten het feest kompleet. Die middag en het jaar lieten zien dat De Donderjagers niet meer weg zijn te denken uit het Boekelse carnavalsgebeuren.

Foto's:


0