Golfers 2019 gehuldigd

BAKEL – Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie op 5 januari in het clubgebouw van golfvereniging Stippelberg zijn de golfers van het afgelopen jaar bekendgemaakt en is de zogenaamde Tankardtrofee uitgereikt.

Winnaars van de titel Golfer 2019 en Golfster 2019 zijn respectievelijk Nick Elsen uit Gemert en Loes Markhorst uit Deurne. Zij ontvingen de beker uit handen van verenigingssecretaris Kees Snip voor hun prestaties tijdens de wedstrijden in de periode 1 april tot en met 31 oktober. Daarbij scoorden zij opgeteld het beste totaalresultaat tijdens de strokeplay-clubkampioenschappen, de matchplay-kampioenschappen en de maandbekerwedstrijden.
De Tankardtrofee, een tinnen bierpul, was voor Laurens Donkers uit Erp. Van alle leden van de Gemert-Bakelse golfclub wist hij in 2019 de grootste handicapdaling te bewerkstelligen, want hoe lager je handicap hoe beter. Laurens begon op 1 januari met handicap 23.7 en eindigde het jaar met 13.6.
Het bleef nog lang gezellig in het clubhuis, waar getoost werd op het nieuwe jaar en het bestuur van de beheerstichting het goede nieuws bekend kon maken dat voor het eerst sinds het bestaan financieel een positief eindresultaat is geboekt.

Secretaris Kees Snip (m) met Nick Elsen en Loes Markhorst.

Foto's:


0