Gratis naar Tino Martin en Snollebollekes in Gemert

GEMERT – Wil je gratis naar Tino Martin en Snollebollekes? Gemerts Nieuwsblad geeft twee tickets weg voor de komende editie van Holland Live in NXT Events Gemert . Wil jij kans maken op één van deze tickets?

Stuur dan je antwoord op de volgende vraag voor dinsdag 21 januari aanstaande door naar lezersactie@gemertsnieuwsblad.nl en vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer te vermelden (Gegevens worden na de actie verwijderd): In 2014 brak Tino Martin definitief door met de hit Jij liet me vallen. Wie zou jij nooit laten vallen?

Het gezelligste feestje van het Zuiden is weer nabij. Op zaterdag 25 januari vindt in NXT Events het inmiddels bekende Holland Live plaats. Het is elk jaar de uitdaging om de beste feestvierders en Nederlandstalige vocalisten van het land bij elkaar te zetten om een betaalbare top-avond te organiseren. Versie 2020 komt met niemand minder dan headliner Tino Martin die afgelopen jaar de hitlijsten bestormde met ‘Zij weet het’ en ook de Ziggo uitverkocht. Ook de Snollebollekes deden het fantastisch en hadden ook hun eigen show in het Gelredome in no time vol. Beide toppers staan op het podium in NXT. En van links naar rechts zien we ook de Gemertse topper Ivo van Rossum verschijnen. Een online poll leerde dat de feestvierders heel graag wilden dat we Gustaf & Otto zouden boeken. Dat is ook gelukt. En tel hierbij zanger Jaman op én last but not least DJ Tiago die de tent compleet op zijn kop krijgt en het feest is meer dan compleet. NXT is open vanaf 21:00 en kaartjes à € 21.- zijn verkrijgbaar bij Eeterij & Feesterij’t Hôfke of via www.nxt-events.nl.

Foto's:


T