Karaoke Party in de Bunker

GEMERT – Bjorn van der Doelen geeft komende donderdag een Tuney Thirsday-concert in De Bunker in Gemert. Zaterdag 11 januari kan iedereen zelf het podium betreden tijdens een Karaoke Party.

Voormalig profvoetballer Björn van der Doelen (PSV, Standaard Luik, FC Twente en NEC Nijmegen) stopte nog voor zijn dertigste met voetballen om onder andere muziek te gaan maken. Inmiddels is hij gepokt en gemazeld en na het uitkomen van zijn laatste album, Eerwaarde Vader zegen mij want ik heb gezondigd, is hij alweer vijf albums verder. Een theatertour met Karin Bruers en Henk van Straten (2014), een clubtour als voorprogramma van Guus Meeuwis (2016), een theatertour met z’n band De Huursoldaten (2017) en een paar honderd optredens (sinds 2007) in grote en verrekt kleine zaaltjes, theaters, huiskamers en op festivals hebben er voor gezorgd dat Van der Doelen inmiddels uiterst comfortabel op het podium staat. Een karakter waarbij de glimlach nooit ver weg is. Die een verhaal kan vertellen zonder poëtisch gelul maar met ware woorden. Over hoe vaak hij pas om zes uur ‘s ochtends thuis kwam, alle kroegen al lang dicht. Over hoe hij nu pas inziet hoe eenzaam zij toen moet zijn gewist. Over hoe hij die apenrots moest beklimmen als een man. En over hoe zij hem tenslotte, zonder nog een woord, weer in haar armen nam zoals alleen een vrouw dat kan. Van der Doelen houdt zijn luisteraars graag een spiegel voor in zijn echte, oprechte, soms een bietje ongemakkelijke maar bovenal goudeerlijke verhaaltjes. Van der Doelen noemt zichzelf met een knipoog de parel van Brabant. Wat de programmeurs van De Bunker betreft volkomen terecht.
Het is donderdag 9 januari showtime vanaf 21.30 uur. Er gaat een fooienpot rond bij wijze van entree, met een minimaal gevraagde inleg van € 3,50.
Zingen kan iedereen. Daarom wordt op zaterdag 11 januari een te gekke Karaoke Party georganiseerd in De Bunkers. Bezoekers worden uitgenodigd in de huid te kruipen van hun favoriete popidool en de longen uit het lijf te zingen. De Bunker is open vanaf 20.00 uur en de toegang is gratis.

Verwacht

18 januari: Def Americans (voorverkoop gestart op bunkergemert.nl)
23 januari: Tinkers Drinkers Dreamers
6 februari: Nol Havens
8 februari: Koffiepauze ‘Silent Dj’s
22/23 februari: Carnaval Festival
21 maart: Black Sabbath Night
7 mei: Los Kamer (Mex)

Foto's:


0