Niet uitstellen…..

Soms, ja ook ik, kan soms enorm uitstellen. In alles wat er om me heen gebeurd, kom ik niet altijd toe aan datgene wat ik graag zou willen doen. Helemaal niet erg, maar niet altijd even handig 😉
Zo ook deze week jullie column. Net zoals de kinderen deze week moesten opstarten, was mijn dieseltje in de ochtend niet altijd even fris.
Onze jongste die ’s nachts wat meer wakker was en zorgde voor veel plezier op de verkeerde uren ;-).Mama kom je nog even kijken, de maan is zo mooi. Papa kom jij nog even? De maan is prachtig. En dat maal wat keren in de nacht. Met als gevolg dat ik mezelf letterlijk moest uitvouwen in de ochtend, lees mijn gezicht. Want als ik dan weer heerlijk aan het slapen was, dan was dat wel zo lekker vast, in een heerlijk warm bed. Tuut tuut, shit dat ding wil dat ik opsta, volgens de wekker op het juiste uur, maar in mijn gedachten nog helemaal niet. Ik wil nog even niet…… nog een keer soezelen zoals mijn vader altijd zo mooi zegt. Vooruit nog één soezeltje fluister ik mezelf toe. Heerlijk. Herken je dat? Dat je soms dingen net even uitstelt… maar het vervolgens soms nog lastiger is om de stap te zetten? Mijn goede voornemen vanaf nu? Je kunt het wel raden, niet meer doen. Gewoon niet meer uitstellen maar gewoon doen, soms even door de zure appel heen. En soms gewoon even wat extra tijd creëren. Alles kan, niets moet en ik heb ervaren dat als ik soms wat meer Toos telefoonloos ben er heel wat meer tijd ‘over’blijft. Mijn telefoon is daar de laatste twee dagen nu al heel duidelijk in. U heeft vandaag 23% minder tijd besteedt aan….. rommelen op dat ding.
Heerlijk, fijn, bevestiging, if you can dream it you can do it, kom maar op 2020.

Hannelore Verheijen

Foto's:


0