Op naar een sportief 2020

GEMERT – De organisatie van de Gemert City Run wenst je een gelukkig en sportief 2020. Schrijf je in vanaf februari

Het duurt nog even tot zondag 17 mei,maar zet de datum alvast in je agenda! De online inschrijving opent op 1 februari. Blijf ons tot die tijd volgen via de nieuwsbrief & social media voor de laatste nieuwtjes. De komende editie worden er twee nieuwe onderdelen toegevoegd aan de Gemert City Run, namelijk de mini Gemert City Run over 2100 meter en de Team Challenge. Komende editie zullen er drie afstanden op het programma staan voor de Mini Gemert City Run: 800 meter (t/m groep 2), 1100 meter (groep 3 t/m groep 5), en 2100 meter (groep 6 t/m 15 jaar).
Team Challenge. De Gemert City Run ‘Team Challenge’ is een sportieve uitdaging met een hoge fun-factor. Doe mee met je vriendengroep, familie, clubgenoten, kennissen of buren. Als team loop je mee op de 5 of 10 kilometer en verschijn je samen in de uitslag. Welk team mag zich straks Gemert City Run Kampioen gaan noemen?
www.gemertcityrun.nl

Foto's:


0