Op zoek naar watervogels

GEMERT-BAKEL – Op zondag 19 januari gaat IVN Gemert Bakel naar de Waranda in Helmond. Zoals bij IVN Gemert Bakel gebruikelijk is wordt bij de eerste excursie van het jaar aandacht aan de (winter-) watervogels besteed.

Dit jaar gaat het IVN naar de vijvers van de Waranda want dat is bij uitstek de plek om veel
watervogels bij elkaar te zien. IVN gidsen zijn aanwezig om met behulp van telescopen de vogels van dichtbij te bekijken. Ook zal er een en ander verteld worden over de vogels.
De start is om 10.00 uur bij de parkeerplaats de Waranda, Warandalaan/Jan van Brabantlaan. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van het IVN en deelname is gratis maar wel op eigen risico. Een verrekijker en goed schoeisel worden aanbevolen. T. van de Hulsbeek, (0492-342762) of Ptor van den Boogaard (0627273785) kunnen meer informatie geven.

Foto's:


0