Open avond De Leijgraaf donderdag 6 februari

VEGHEL/OSS/CUIJK – De Leijgraaf houdt op donderdag 6 februari een Open avond. Toekomstige studenten kunnen bij alle vestigingen van De Leijgraaf terecht om te ontdekken welke studie het beste bij hem of haar past. Zij kunnen zich uitgebreid laten informeren over wat De Leijgraaf allemaal aanbiedt aan studiemogelijkheden.

De regio is je klaslokaal. Tijdens de Open avond zijn de aula’s van de verschillende locaties ingericht om bezoekers te ontvangen. Ook is er de mogelijkheid een kijkje te nemen in de praktijklokalen waar het onderwijs tot leven wordt gebracht. Docenten, studenten en samenwerkende regionale bedrijven staan klaar om je te vertellen hoe jij het gaat maken bij De Leijgraaf!

Uiteraard zijn ouders, vrienden en familieleden ook van harte uitgenodigd om de Open avond te bezoeken. De Open avond is donderdag 6 februari van 16.00 tot 20.00 uur bij De Leijgraaf op alle locaties. Informatie over de Open avond en een overzicht van alle opleidingen per onderwijslocatie zijn te vinden op: www.leijgraaf.nl/openavond.

Foto's:


0