Opfriscursus Verkeer 55-plussers

GEMERT – In maart gaat Veilig Verkeer Nederland afdeling Gemert-Bakel weer een Opfriscursus Verkeer organiseren. Hiervoor hebben zich al veel mensen aangemeld, maar er zijn nog enkele plaatsen onbezet.

Mensen die nog aan deze opfriscursus deel willen nemen worden door Veilig Verkeer Nederland afdeling Gemert-Bakel gevraagd per omgaande, bij voorkeur via e-mail, te reageren op dit bericht. De theorie van deze cursus wordt gegeven op de donderdagen 5, 12 en 19 maart van 09.30 tot maximaal 12.15 uur in De Eendracht, St. Annastraat 60, 5421 KC Gemert. Herman Gruijters uit Aarle-Rixtel gaat het theoretisch gedeelte verzorgen. Op 26 maart staat een rijtest op het programma. Hiervoor staan erkende rijinstructeurs ter beschikking die de deelnemers tijdens de rit adviseren. Er wordt door de organisatie een kleine vergoeding gevraagd voor het volgen van deze opfriscursus. Opgeven kan bij Theo van Gerven, Secretaris VVN afd. Gemert-Bakel. Hij is bereikbaar via 0492362211, 0657253736 of t.vangerven@upcmail.nl. Bij opgave dienen roepnaam, achternaam, adres met postcode en woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum en e-mailadres te worden opgegeven. Vervolgens worden verdere bijzonderheden over de cursus gegeven.

Deelnemers aan de vorige cursus.

Foto's:


0