Smullen van creatief KunstMenu

GEMERT – Op zaterdag 1 februari is er bij KunstLokaal weer een Kunstmenu te bestellen. ‘KunstMenu’ is een workshopprogramma waarmee het KunstLokaal mensen uit Gemert-Bakel wil laten kennismaken met creatieve activiteiten.

Je krijgt verschillende ‘gerechtjes’ (in de vorm van workshops) voorgeschoteld waardoor je kennis maakt met verschillende docenten en cursussen van KunstLokaal. Je vindt altijd wel iets lekkers! Stel je eigen KunstKeuzeMenu samen! Altijd leuk om je eigen creativiteit en voorkeuren te ontdekken, maar ook om eens verrast te worden door één van de andere cursussen die je nog niet kent. Kies maximaal drie verschillende creatieve korte workshops, één verrassingsworkshop wordt door ons toegewezen. In eerste instantie is deze dag bedoeld voor kinderen, jongeren en volwassenen die wel eens muziekinstrument willen proberen of een introductielesje musical, zang, dans of een beeldende cursus willen meemaken. Vorig jaar bleek dat ook bestaande cursisten kennis willen maken met een andere cursus. Dat is allemaal mogelijk op deze dag.
‘KunstMenu’ wordt gepresenteerd als een menukaart in een restaurant met een gevarieerd aanbod waaruit je in een paar gangen je diner kunt kiezen, ’s morgens voor kinderen en ’s middags voor jongeren en volwassen. Bij KunstLokaal gaat het niet om een etentje, maar om een keuzemenu uit diverse creatieve bezigheden. Zo staan op het menu: muziek, dans, theater, tekenen, schilderen, fotografie en keramiek. Aan de hand van de menukaart kunnen de gasten een meer-gangenmenu samenstellen. Van de menukaart mag iedereen drie gangen uitkiezen, wij kiezen voor jullie één verrassingsgang uit. Elke gang duurt ongeveer 20 minuten met uitzonderingen van enkele beeldende workshops die ongeveer 40 minuten duren (twee gangen). Deelnemers betalen slechts € 9,95 voor vier gangen. Inschrijven kan de komende weken bij de administratie van KunstLokaal maar het liefst via de website www.kunstlokaal.net.
Aan de meeste mini-workshops kan slechts een beperkt aantal deelnemers meedoen. Plaatsing gebeurt in volgorde van inschrijving en daarbij geldt: vol is vol. Voor wie deelneemt aan het Kunstmenu biedt KunstLokaal op deze workshopdag iets te drinken en te sneukelen aan.
Het ochtendprogramma voor basisschoolkinderen duurt van 10.30 tot 12.30 uur en bestaat uit:
Viool, Accordeon, Gitaar, Piano en/of Keyboard, Saxofoon/Klarinet, Trompet / Trombone / Tuba, Drummen op een drumstel, Piano, Zang, DJ-Producer, Dans met Klassiek Ballet, Jazz en Modern, Musical, Fotografie, Pottenbakken, Kinderatelier
Het middagprogramma voor jongeren en volwassenen duurt van 13.30 tot 15.30 uur en bestaat uit: Piano en/of keyboard, Accordeon, Gitaar, Saxofoon en/of Klarinet, Zang, Trompet/Trombone/Tuba, Viool, DJ-Producer en/of Songwriting, Dans (Jazz, Klassiek Ballet, Modern), Musical, Fotografie, Glaskralen, Tekenen en schilderen, Boetseren, Edelsmeden.
Deelnemers aan deze ochtend of middag krijgen 10 procent korting op een nieuw af te nemen cursus van 8 of 10 lessen binnen ons cursusaanbod van maart tot en met juni 2020. Meer informatie over ‘KunstMenu’ en het cursusaanbod van KunstLokaal is te vinden op de website www.kunstlokaal.net. en op de Facebook- en Instagram-accounts van KunstLokaal Gemert of neem bij vragen even contact op met de administratie (0492362075 of info@kunstlokaal.net).

Foto's:


0