Twirlers Bakel naar WK

BAKEL – Vier Twirlers uit Bakel gaan naar de WK Twirl. De leden van Twirlgroep Dedication zijn geselecteerd voor het Nationaal Pomponteam. Dedication is een onderdeel van Musis Sacrum Bakel.

De wereldkampioenschappen Twirl vinden komend voorjaar plaats in Eindhoven. Leden van het Nationaal Pomponteam zijn geselecteerd op meerdere auditiedagen. Ruim tweehonderd Twirlers uit het hele land reisden hiervoor afgelopen zomer naar Utrecht. Slechts zestig personen werden geselecteerd, waaronder dus de vier talenten uit Bakel. Het team heeft zich de afgelopen maanden al goed voorbereid en heeft al veel getraind voor de komende wereldkampioenschappen. Ook heeft de ploeg op 12 januari deelgenomen aan de Nederlandse kampioenschappen. Zowel de deelnemers van het nationaal team als het publiek waren enthousiast. Wil je het damesteam live zien optreden in Eindhoven (van 8 t/m 12 april 2020) dan kun je vanaf 1 februari aanstaande kaarten kopen via www.wctwirl2020.com.

Foto's:


0