Vorst Laotbloeiers kampioen Sepril

GEMERT – Uitgerekend op de dag dat Gerard van de Wetering zijn oranje hesje van de gemeentewerken aan de wilgen heeft gehangen, staat hij op 9 januari in de finale biljarten libre uit=uit bij De Commanderij.

Het jaar kon al niet meer kapot voor Gerard, want tijdens de carnaval mag hij de scepter gaan zwaaien als Vorst van de Laotbloeiers. Zijn pensionering moet hem veel rust in het hoofd hebben gegeven, want tijdens de halve finalepartij maakte hij meteen korte metten met René van de Boomen. Ook tijdens de finalepartij tegen Tiny Verheijen bleef hij stoïcijns en maakte het karwei voortreffelijk af. Een kersverse kampioen van Sepril die zijn oranje hesje nu mag gaan omruilen tegen het zwarte Sepril Kampioensvestje. Grote prijzen zijn er bij Sepril niet mee te winnen, maar als we Gerard met zijn allen zouden willen belonen, dan zouden we hem nergens blijer mee kunnen maken dan in het vervolg onze blikjes, sigarettenpakjes en andere rommel zelf in de daarvoor bestemde afvalbakken te gooien. Dan kan Gerard van zijn welverdiende pensioen gaan genieten en blijft Gemert schoon, zoals we dat mét Gerard al jaren gewend waren. Sepril feliciteert Vorst Gerard en wenst hem alvast heel veel plezier met de carnaval.

Tiny Verheijen en Gerard v.d. Wetering.

Foto's:


0