Winterpleinfestijn trots op Gemert-Bakel

GEMERT-BAKEL – Inmiddels is het bijna twee weken gelden dat het Winterpleinfestijn is afgelopen en kan het bestuur van Stichting Winterpleinfestijn. terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

Mede door het programma met onder andere vier discoavonden en live muziek op twee zondagen trok het Winterpleinfestijn dit jaar meer bezoekers in vergelijking met voorgaande jaren. Mooi om te zien is dat basisscholen uit de gemeente Gemert-Bakel zich weer massaal hebben aangemeld en met een aantal groepen zijn komen schaatsen. Uiteraard was dit alles niet mogelijk geweest zonder de steun van alle sponsoren en de inzet van vele vrijwilligers. Via deze weg will het stichtingsbestuur nogmaals iedereen enorm bedanken die een bijdrage heeft geleverd om het Winterpleinfestijn ook dit jaar weer toe een succes te maken. Het bestuur hoopt tevens dat het nog jaren kan rekenen op de steun uit de samenleving om de jeugd nog jaren schaatsplezier te kunnen geven.

Foto's:


0