Zondagochtend besluit over doorgaan carnavalsoptocht Boekel

BOEKEL –  Het besluit of de carnavalsoptocht van Boekel zondagmiddag doorgaat valt zondagochtend uiterlijk 10.00 uur. CS de Knöllekes en de gemeente Boekel komen dan bijeen om de actuele weersverwachtingen te bespreken.

“Ons uitgangspunt dat de optocht door gaat, maar als de veiligheid van deelnemers en publiek in gevaar komt zijn we genoodzaakt de optocht te annuleren”, schrijft de stichting op haar website. “Een van de opties is dat de de optocht later begint. Voor nu is al besloten dat risicovolle elementen niet kunnen meedoen aan de optocht. Denk hierbij aan hoge elementen op wagens of andere attributen.”

Mocht de optocht doorgaan, dan worden alle deelnames voor de start gekeurd door de optochtcommissie. “Mocht je zelf al twijfel over de deelname en wil je je deelname annuleren, dan vragen we je om dit aan ons door te geven via optocht@deknollekes.nl”, aldus de optochtcommissie.

 

 

Foto's:


0