Carnaval bij Gemertse Watervrienden

GEMERT – Afgelopen zaterdagmiddag had de Jeugdcommissie van de Gemertse Watervrienden weer een leuke activiteit voor de jeugdleden georganiseerd. Dit keer was het een carnavals-zeskamp in de gymzaal van Sportcentrum Fitland.

Er was een serpentine-hindernisbaan, waarbij er een mooi gordijn van serpentines ontstond. De kennis werd getest met een Ren-je-rot spel. Er was een verkleedspel waarbij ook de polonaise aan bod kwam. Het spannende Jenga-spel werd gespeeld, evenals een lekker Lolly-spel. En door een ballon in de juiste hoepel te laten neerkomen konden heel veel punten verdiend worden.Tussendoor was er ook nog tijd voor drinken en wat lekkers. Als afsluiting werd met z’n allen nog in een hele lange polonaise door de zaal gedanst.
De Jeugdcommissie van de Gemertse Watervrienden organiseert door het jaar heen allerlei activiteiten voor de jeugdleden van de vereniging, zowel in het bad als daarbuiten. Meer informatie is te vinden op www.gemertsewatervrienden.nl.

Foto's:


0