Carnaval voorShowkorps Octaaf Alaaaf

GEMERT – Alles leek tot voor kort in kannen en biervaten. Begin november al werden er namelijk tijdens een geheime trip naar Tibet met het gehele ‘korpus der SOA’ goede afspraken met-, een statieportret van- en een speciaal lied voor de Dailalalalama gemaakt.

Enkele weken geleden bracht SOA dan ook vol trots hun nieuwe carnavalsshit ‘Dailalalalama’ uit, met als eerste tekstregel: “Dankzij de Dailalalalama wordt Carnaval dit jaar geen drama.”
Niets bleek minder waar toen afgelopen weekend bekend werd dat d’n Daila al zijn buitenlandse verplichtingen heeft moeten afzeggen vanwege dat vervelende kroonvirus. Even zaten wij, de mannuh van SOA, in zak en as dit nog maar goed komt, was één van de eerste gedachten.
SOA zou SOA niet zijn als we zo niet zouden heten en dus kwam er een oplossing. Maar hiervoor hebben wij wel de hulp nodig van U, carnaval-minnend Gimmert!
Voor maandag 24 februari zijn wij namelijk nog op zoek naar een Dailalalalama-look-alike of iemand die er op lijkt. Signalement: licht kalend, brildragend, rood-gele pyjama, slippers en lichtge(h)eel ond(er)houdend.
U kunt zich per mail aanmelden bij Kolonel der SOA: DeKolonel@SOAGemert.nl, maar u kunt zich ook morgen (zaterdag 22 februari) na de Carnavalsmis persoonlijk aanmelden bij ons in één der kroegen van Gimmert.
Het programma van onze optrekdag van maandag 24 februari is geheel onveranderd.
We beginnen klokslag 12.11 uur met wederom een hilarische start – nu echt voor het laatst (naar wij hopen) – bij Jan ‘Dientje’ Wijn. Naast een muzikale ode aan De Mulder (†) en optredens van SOA en de Waevers zullen ook de Hullie&Wai (400-jarig bestaan), de Wôôrste (Frikandellenparty) en de Nederlandse vereniging ‘Red de zeehond’ acte de présence geven. Verder zal de verkiezing van d’n Dailalalalama 2020 plaatsvinden, één onzer leden gefêteerd worden, d’n Gouwen Dop worden toegekend en zullen en nog wat lossen eindjes aan elkaar geknoopt worden. Al met al een vol programma!
Nadat Bravo ons op- en neer heeft vervoerd naar het Wilhelminaplein in Eindhoven (er is nog plek) zullen we in de avonduren weer te bezichtigen en te beluisteren zijn bai Dientjes, met als apotheose het traditionele concert op het Damestoilet; dat mag u niet missen!
Maar allereerst ontmoeten wij u graag tijdens de Carnavalsmis, zaterdag om 13.30 uur in de St. Janskerk voor de première van het nummer Dailalalalama!
Wij wensen u fijne dagen en namens de mannuh van SOA een driewerf,
SoAaaf, SoAaaf, SoAaaf

Foto's:


0