Carnavalsoptocht Boekel begint later

BOEKEL – De carnavalsoptocht in Boekel begint vandaag (zondag) later. De stoet trekt nu vanaf 16.00 uur  op.   Dit vanwege de slechte weersomstandigheden.

CS de Knöllekes en de gemeente Boekel hebben dit vanochtend besloten. Nieuwe deelnemers van buitenaf worden niet geaccepteerd.

“In verband met de weersomstandigheden is er een wijziging in het programma van de optocht: – Start de optocht om 16.00 uur ipv 13.30 – De route is ongewijzigd – Opstellen om 15.30 op de opstelplaats – Alle inschrijvingen mogen deelnemen, echter we houden het recht om wagens te weigeren of aanpassingen te verlangen wanneer we dat voor de veiligheid noodzakelijk achten; – Mochten de weersomstandigheden alsnog verslechteren: we houden het recht om te annuleren. Ondanks deze aanpassing wensen we iedereen een geweldige optocht 2020 toe”, zo schrijft de organisatie.