Carnavalsoptocht Handel begint eerder

HANDEL  – De carnavalsoptocht  in Handel begint maandag eerder. De stoet start vanaf 12.00 uur ‘s middags. De route wordt ingekort. Dat heeft carnavalsstichting De Bergkneuters op Facebook bekend gemaakt. 

“In verband met de weersomstandigheden is er een wijziging in het programma van de optocht”, schrijft de organisatie. “Die start op maandag 24 februari om 12.00 uur ipv 13.30 uur. De route wordt ingekort waarbij het gedeelte over de Boskant komt te vervallen.
Opstellen om 11.00 op Mariahofke.Alle inschrijvingen mogen deelnemen, echter we houden het recht om wagens te weigeren of aanpassingen te verlangen wanneer we dat voor de veiligheid noodzakelijk achten;Mochten de weersomstandigheden alsnog verslechteren: we houden het recht om te annuleren. Ondanks deze aanpassing wensen we iedereen een geweldige optocht 2020 toe.”

Foto's:


R