Carnavalsoptocht schooljeugd Elsendorp

ELSENDORP – De schooljeugd in Elsendorp heeft vrijdagochtend carnaval ingeluid met een eigen optocht.

 

De afgelopen weken stond het thema bouwen binnen Kindcentrum de Dompelaar centraal. De kinderen hebben de afgelopen vier weken tijdens schooltijd gewerkt aan carnavalswagens en attributen. Groep 1 t/m 3, heeft attributen en instrumenten gemaakt met materialen die ouders en Elsendorpers gratis beschikbaar hebben gesteld. Drie vrijdagen is er met van 10:45 – 12:30 is er met enthousiaste leerkrachten, pedagogisch medewerkers, ouders, opa’s, oma’s en vrijwilligers uit Elsendorp ontworpen en gebouwd. Groep 4 t/m 8 heeft carnavalswagens ontworpen en gebouwd in een loods vlakbij de Dompelaar. De kinderen hebben veel geleerd met betrekking tot samenwerken, techniek en creativiteit. Vrijdag 21 februari is samen met alle kinderen carnaval op kindcentrum De Dompelaar gevierd en hebben zij kunnen  genieten van al het moois wat gecreëerd is. De kinderen kwamen

die dag verkleed naar De Dompelaar. De peuters hadden een aangepast programma. De afgelopen week liepen de peuters al samen in de polonaise en maakten zij muziek met meester Joris, de vakleerkacht muziek, met de start van het thema carnaval.

 

Foto's:


UUUS