Gelijkspel Boekel Sport

BOEKEL – Boekel Sport en Margriet hielden elkaar keurig in evenwicht tijdens het onderlinge treffen in Boekel.

De eerste helft was voor Margriet. Het lichte overwicht resulteerde in de 32e minuut middels een prachtig, onhoudbaar afstandsschot van Jeffrey van Vlijmen in een 0-1 voorsprong voor Margriet. Het veelvuldig balbezit leverde de Osse formatie verder geen enkele kans op. De tweede helft was duidelijk voor Boekel Sport. Al in de 55e minuut dacht Boekel Sport de gelijkmaker te scoren. Een mooie voorzet van Pim Wammes werd door Jelle Bouwmans doeltreffend afgerond. Helaas in buitenspelpositie. In de 75e minuut belandde een mooie vrije trap van Twan Merks op de binnenkant van de paal. Guus Goossens stond op de juiste plek om het karwei vakkundig af te maken. Vier minuten later kon Margriet op de doellijn nog net een tweede Boekelse treffer voorkomen. Negen minuten voor het eindsignaal moest Boekel Sport met tien man verder, omdat de overigens goed fluitende leidsman Robbert de Graaf voor Guus Goossens een rode kaart in petto had, vanwege een tackle van achteren. In de slotfase werd nog het nodige gevaar gesticht door de aanvallers van Margriet. Een goed dichtgespijkerde muur voorkwam een tweede treffer van Margriet. Uiteindelijk was de 1-1 een terechte uitslag.
Op zondag 1 maart staat de uitwedstrijd tegen Handel op het programma. Een derby waarbij weer alle trouwe supporters worden verwacht.

Foto's:


0