Gemerts Nieuwsblad fotografeert optochten Gemert-Bakel en Boekel

REGIO – Gemert-Bakel en Boekel vieren carnaval en het Gemerts Nieuwsblad is erbij. Het GN Flitsteam, bestaande uit Jo van Es, Dagmar Pluijm, Joyce van de Ven en Marcel Bosmans brengt alle optochten in Gemert-Bakel en Boekel in beeld. Honderden foto’s van de optochten in Gemert, Bakel, Milheeze, Handel, De Mortel. De Rips, Elsendorp, Boekel en Venhorst komen online op www.gemertsnieuwsblad.nl en een selectie in de gedrukte versie van het Gemerts Nieuwsblad.

Carnavalvierend Gemert-Bakel trapt op vrijdagavond om 20.00 uur af met de sleuteloverdracht in De Eendracht Cultuurhuis, aan de Sint Annastraat in Gemert. De Sleuteloverdracht in het Boekelse gemeentehuis aan het Sint Agathaplein start ook om 20.00 uur. De Groot Gemertse Carnavalsstoet trekt zondag 23 februari vanaf 13.30 uur door Hartje Gemert. Ook de optocht in Boekel start zondag om 13.30 uur. Maandag 24 februari is een drukke dag, met optochten in Handel (13.30 uur), De Rips (13.30 uur), Bakel (14.00 uur), Elsendorp (14.00 uur), Venhorst (14.00 uur) en De Mortel (14.30 uur). De optocht in Milheeze sluit op dinsdag 25 februari vanaf 14.00 uur het rijtje af.

Foto's:


O