Gratis naar lachwekkende muziekbeleving

GEMERT – Koffiepauze houdt op zaterdag 8 februari voor de eerste keer een silent disco in Gemert, en de entree is helemaal gratis. Op 7 februari is er Team Unlimited voor de jongsten onder ons.

Silent disco is het concept waarbij muziek niet door de speakers komt, maar door jouw eigen koptelefoon. Bij binnenkomst ontvangen bezoekers een eigen koptelefoon die ze kunnen schakelen op drie verschillende kanalen. Op deze avond draaien drie lokale DJ-teams tegelijkertijd hun muziek. En dat doen zij dwars door de platenkast. Het is jouw avond, dus jij kiest naar welke DJ je luistert. Terwijl de één meezingt op Abba, danst de ander op AC/DC. Welk DJ-team weet de harten van de meeste luisteraars te veroveren? Op deze avond laten maar liefst zeven Gemertse DJ’s hun favoriete hits de revue passeren. De avond duurt van 21.00 tot 03.00 uur en de entree is helemaal gratis. Er zijn slechts een beperkt aantal koptelefoons te vergeven, dus wees er op tijd bij.

Verwacht Dinsdag 11 februari: Kunstcafé (lezing Dali); Donderdag 13 februari: Tuney Thursday met Sean Taylor (UK); Donderdag 20 februari: Tuney Thursday met The Very Girls; Vrijdag 21 februari: Gamenight

DJ Bikkie draait op de silent disco. (foto: Marcel Bosmans)

Foto's:


0