Inloopochtend Geheugenhuis Boekel

BOEKEL – Voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie en geheugenproblemen start op vrijdag 6 maart de inloopochtend van Geheugenhuis Boekel. Geheugenhuis Boekel is bedoeld voor mensen met geheugenproblemen, hun mantelzorgers, familie en professionals.

De inloopochtenden vinden plaats op elke eerste vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Boekel en bieden een informeel samenzijn. Het is een fijne plek om te praten met lotgenoten, ervaringen te delen, vragen te stellen aan (ervarings-)deskundigen, kennis op te doen, voor een luisterend oor of om even tot rust te komen. Iedereen is van harte welkom om vrijblijvend binnen te lopen. De koffie en thee staan klaar.
Vanaf maart is in Bibliotheek Boekel tevens een kleine collectie informatieve boeken, romans en een leeslijst met betrekking tot dementie en geheugenproblemen te vinden.
Geheugenhuis Boekel wil een kennis- en ontmoetingsfunctie bieden voor inwoners van de gemeente Boekel op het gebied van dementie, de werking van de hersenen en (niet aangeboren) hersenletsel.

Foto's:


0