Optocht carnaval Gemert naar maandag

GEMERT – De optocht in Gemert is verplaatst van zondag naar maandag. Dit in verband met de weersomstandigheden. Het KNMI heeft voor zondag code geel afgegeven in verband met de sterke wind en zware regenval.

“Zojuist is in overleg met de Gemeente Gemert-Bakel de Groot Gemertse Optocht 2020 afgelast ivm de weersvoorspellingen voor zondagmiddag”, schrijft de organiserende carnavalsvereniging De Drumknaauwers op Facebook. “De optocht wordt verzet naar maandag zelfde tijd (aanvang 13:30u). Maandag avond is dan ook de prijsuitreiking bij T Ridderhof Gemert, aanvang 20:11u.GCS de Drumknaauwers betreurt dit besluit maar veiligheid staat voorop. We hopen dat maandag de Gemertse bevolking alsnog in grote getalen komt kijken naar de optocht.
De Prins van Waeverstad ZDH Pieter d’n Urste past zijn programma hier op aan.” (Foto: Jo van Es / RJ Foto Video)

Foto's:


R