Optreden Snollebollekes Gemert naar vrijdagavond 

GEMERT – Zoals eerder aangekondigd zou Snollebollekes deze carnavalszondag na de optocht in Waeverstad bij Gij&ik op ’t Ridderplein in Gemert komen optreden. Door de verwachte drukte is in overleg met de gemeente het besluit genomen om het optreden te verplaatsen naar vrijdagavond.

 

Café Gij&ik kon richting de gemeente niet garanderen dat het Ridderplein scheur-vrij zou blijven als duizenden mensen van links naar rechts zouden gaan springen tijdens het optreden van Snollebollekes. Daarop is besloten om het optreden te verplaatsen naar vrijdagavond binnen bij Gij&ik. Snollebollekes komt hier om 20.30u de carnaval aftrappen en onder het mom van ‘3 uurkes vurraf bij Gij&ik’ gaan de deuren om 19.00u open. Vanuit de gemeente is er een eis om met kaartverkoop te gaan werken. Dus vanaf woensdag 11.11u zijn er 250 kaartjes exclusief te koop voor het symbolische bedrag van € 3,33 per kaartje via www.gijenik.nl.

 

Na het optreden van Snollebollekes vanaf vrijdag om 22.00u staan de deuren voor iedereen open en is het gewoon weer de hele carnaval gratis entree bij Gij&ik. Het reguliere carnavalsprogramma wordt aangehouden met donderdag t/m dinsdag elke dag diverse DJs en artiesten. Zondagmiddag zal traditiegetrouw ingevuld worden door Tweekeerdehelft en met diverse DJ’s kan de polonaise op het ridderplein na de optocht net als andere jaren gewoon doorgaan. Het buitenprogramma op zondag duurt tot 19.00u, daarna verplaatst het feestgedruis zich naar binnen.

 

Voor de volledige line-up: www.gijenik.nlof Facebook.