Parkeren Commanderije Cross

GEMERT/MILHEEZE – De Gemertse Atletiek Club (GAC) houdt op zondag 16 februari de Nederheide Commanderije Cross in en rondom strandbad Nederheide. Om de gebruikers van Hotel/Restaurant Nederheide zo weinig mogelijk tot last te zijn worden de auto’s geparkeerd op de parkeerplaats van het strandbad. Deelnemers en toeschouwers worden verwezen naar deze parkeerplaats door parkeerwachters. Fietsen kunnen gestald worden in de fietsenstalling van het strandbad.bOok wordt de vaste mountainbike-route een stukje omgeleid. De omleidingsroute wordt met bordjes en linten aangegeven. De fietsclubs zijn op de hoogte gebracht van de omlegging.Het is tot 30 minuten voor de start van ieder onderdeel mogelijk om nog in te schrijven voor deze Nederheide Commanderije Cross. De eerste start voor de cross is om 10.30 uur. De laatste start voor de kleinste lopers is om 14:30 uur. Meer gegevens staan op www.gacgemert.nl.

Foto's:


0