Presentatie Talent BMX Team

HANDEL – Op zaterdag 15 februari vond in Handel de presentatie plaats van het Talent BMX Team uit Handel. Ook in 2020 zal dit team weer deelnemen aan de diverse fietscrosswedstrijden in binnen- en buitenland.

Het team, met als teamleider Harm van Brussel, bestaat momenteel uit tien rijders uit Handel, Gemert, Boekel, Veghel, Eerde, Geldrop en Zuilichem. Wes Strik is dit jaar de nieuwe aanwinst van het team en zal uitkomen in de klasse Boys 7 jaar.
Na een woordje van Harm werden ’s middags de fietsen, kleding, helmen en handschoenen uitgereikt aan de leden zodat die ook dit jaar weer met uitstekend materiaal en in een keurige out-fit aan de start zullen verschijnen. De crossers waren zeer enthousiast over het nieuwe materiaal en zullen zeker proberen om er een succesvol jaar van te maken. Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder de financiële en materiële steun die het team van de sponsoren ondervindt en die het hiervoor hartelijk dankzegt.
Na afloop van de presentatie vertrok het gezelschap richting de BMX baan in Venlo om de fietsen te testen en te trainen als voorbereiding op het nieuwe fietscrossseizoen. Deze training was van 13.00 tot 15.00 uur. Na twee uurtjes vertrok het gezelschap weer richting Handel waar ’s avonds het teamfeest plaatsvond met rijders, ouders en sponsoren. Met z’n allen is er een heel gezellig feest van gemaakt met tussentijds ook nog een optreden van oud-BMX-er Maurice van den Broek (artiestennaam: MAUS) uit Boekel die met zijn zang en grappige opmerkingen de gasten goed wist te vermaken.In 2020 vinden op diverse plaatsen in Nederland zes Topcompetitie wedstrijden plaats, acht afdelingskampioenschapswedstrijden en nog diverse wedstrijden in het buitenland, onder andere in Italië, Duitsland, België en Noorwegen. Het Europese kampioenschap BMX is dit jaar in Dessel (Belgie) en het Wereldkampioenschap vindt plaats in Houston (USA). Wedstrijden waar ook diverse leden van het Talent BMX Team hopelijk met succes aan zullen deelnemen.

Foto's:


0