Renovatie complex GLTV bijna klaar

GEMERT – In de afgelopen maanden is hard gewerkt op het GLTV-complex in Gemert om de baanrenovatie van de eerste vier banen uit te voeren. Tevens is op alle tien tennisbanen de halogeen verlichting vervangen door duurzame led verlichting. Tijdens de zomercompetitie, die begin april start, zal de officiële opening plaatsvinden.

Onder leiding van een stuurgroep (Jeroen Haaster, Erwin Schrijer, Peter Wismans) en een werkgroep (Ad van Veldhoven, Ton Starren, Martin van de Elsen) zijn de werkzaamheden in rap tempo uitgevoerd. Renovatie van de banen 1 tot en met 4 was nodig omdat de toplaag versleten was. Tevens is de gelegenheid aangegrepen om het complete hekwerk van deze banen met hulp van eigen vrijwilligers volledig te renoveren en is ook de groenvoorziening rondom de banen grondig aangepakt. Alle banen zijn voorzien van led verlichting, zodat het gehele complex voortaan duurzaam verlicht is.
Door Elco/Tennisbouw is de baanrenovatie uitgevoerd en VDL heeft gezorgd voor de led verlichting. Zoals bekend zijn Elco en Tennisbouw bedrijven die zijn gevestigd in de gemeente Gemert-Bakel, zodat maximaal gebruik is gemaakt van lokale bedrijven.
Door benutting van een bestaande landelijke subsidieregeling en het vele vrijwilligerswerk dat door eigen leden is uitgevoerd, kon het project binnen het door het bestuur ter beschikking gestelde budget worden uitgevoerd. Omdat GLTV al vele jaren geleden geprivatiseerd is, zijn deze kosten volledig door de vereniging zelf betaald.
Bij de aanstaande clubkampioenschappen van 17 tot en met 27 maart zullen de sportieve strijders van GLTV dus het hele complex ter beschikking hebben en kunnen ze genieten van de nieuwe banen en prima verlichting.
Het bestuur van GLTV is trots op het prachtig vernieuwde tenniscomplex en wil deze vernieuwing aangrijpen om alle inwoners van Gemert laagdrempelig kennis te laten maken met tennis. Hiertoe zullen voor 1 april een paar leuke acties op touw worden gezet. Wordt vervolgd.

Foto's:


0