Snollebollekes met carnaval bij Gij&ik

GEMERT – Met diverse (carnavals)hits als ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer is Lava’ en ‘Links, rechts’ is Snollebollekes in korte tijd uitgegroeid tot de feestartiest van Nederland. Onlangs verkocht hij het Gelredome uit en dit jaar lanceert Snollebollekes zijn eigen festival. En nog mooier, met carnaval komt Snollebollekes dit jaar naar Waeverstad.

Tijdens Carnaval in Waeverstad is het zoals elk jaar bij Gij&ik aan het Ridderplein 6 dagen lang feest met elke dag DJ’s en artiesten zoals The Thunderdogs, Lekker Schuren met Ramuro Diaz, DJ Irmo, Woeste Wessel, James Tuns en Skoften Sloopservice. Hoogtepunt dit jaar wordt zondag na de optocht als Snollebollekes in Gemert komt laten springen van links naar rechts. Deze zondagmiddag wordt er traditiegetrouw door vriendengroep Tweekeerdehelft op het Ridderplein bij Gij&ik muziek na de optocht ten gehore gebracht. Entree is gratis en het buitenprogramma duurt tot 19.00 uur, waarna binnen bij Gij&ik het feest wordt voortgezet. (Advertorial)

Foto's:


0