Snorkelen Gemertse Watervrienden

GEMERT – De kinderen van de groepen snorkelen 1, 2 en 3 mochten weer op voor hun examen. Voor het oog van de examinatoren moesten de groepen laten zien dat ze alle onderdelen van het diploma met goed gevolg wisten af te leggen. Alle deelnemers beheersten de technieken goed, zodat ze allemaal het diploma behaalden, gefeliciteerd.

Snorkelen is een opleiding die kan worden gevolgd na het behalen van het reguliere zwem ABC. Tijdens de lessen worden de kinderen wegwijs gemaakt in de technieken van het snorkelen. Op vakantie kunnen ze dan gebruik maken van al de geleerde technieken, en zo de onderwaterwereld verkennen. De groepen gaan na de carnavalsvakantie weer verder met de vervolgopleidingen, voor snorkelen 1 is dit snorkelen A, voor snorkelen 2 is dit snorkelen B en voor snorkelen 3 is dit snorkelen C. Na het behalen van alle snorkeldiploma’s, kan men doorstromen naar het ScubaDoe programma waarbij de kinderen leren om te duiken met perslucht. Heb je interesse dan kun je komen kijken tijdens de lessen snorkelen A/B op zaterdag van 12.00 – 13.00 of bij snorkelen C/ScubaDoe jeugdduikprogramma op de vrijdagavond van 20.00 – 21.00 uur. Geslaagden snorkelen 1: Stijn van den Berg, Christophe Bos, Rowan van Doorn, Thijs Hermkens, Nick Joosten, Ivo Verschuren. Geslaagden snorkelen 2: Mohab Al Zanghary, Daniel Bruekers, Renske Derksen, Levi Dwanna, Imke Hermkens, Hilke Klomp, Jurre Klomp,
Ruben Rovers, Joop Sanders, Lisanne Verstappen. Geslaagden snorkelen 3: Hugo Bisschops, Wouter Bisschops, Mark Bruekers, Leyna de Haas, Imme Jansen, Aukje Klomp, Dana Rijneveld, Neve Sleegers.Nieuwe snorkelgroep wordt 1 maal per jaar na de zomervakantie weer opgestart.Deelnemen aan deze snorkellessen kan als je het Diploma C/zwemvaardigheid 1 op zak hebt. Voor informatie of aanmelding kunt je terecht bij Debby Haenen via aanmelding@gemertsewatervrienden.nlof op zaterdag tijdens de zwemles van 8.30 tot 12.00 bij Sportcentrum Fitland te Gemert.

Foto's:


0