Tuney Thursday met Sean Taylor

GEMERT – Sean Taylor geeft op 13 februari een Tuney Thursday concert in De Bunker in Gemert. hij is een van de opkomende folktalenten in het Verenigd Koninkrijk, een must see voor elke folk liefhebber.

‘This Is England’, de single van Sean Taylor’s laatste album The Path Into Blue, komt uit als de natie zich opmaakt voor Brexit. Hij bezingt bijna rappend de situatie in zijn thuisland, en de bijbehorende video laat goed zien wat daar allemaal mis is. Maar Taylor is eerder activist dan pessimist, en dat hoor je in zijn muziek.
Het Tuney Thursday concert op donderdag 13 februari begint om 21.30. Er gaat een fooienpot rond voor de entree, met een minimaal gevraagde inleg van € 3,50.
Op dinsdag 11 februari vindt in de Bunker een Kunstcafé plaats, met een lezing over Salvador Dali. Deze kunstenaar uit het oordoosten van Spanje is niet alleen beroemd om zijn kunstwerken, maar zeker ook door zijn extravagante persoonlijkheid. Zijn beeldtaal is indrukwekkend en verontrustend: niet voor niet wordt hij de koning van het surrealisme genoemd. Kunstcafé is een initiatief van Bibliotheek de Lage Beemden, de Eendracht, Kunstlokaal en Bunker. De lezing begint om 20.00 ur en de entree bedraagt € 5,-. Kaarten zijn te verkrijgen via de bibliotheek of de Eendracht.

Verwacht

22/23 februari: Carnaval Festival; 27 februari: Mank & Smolen (USA); 19 maart: Hillbilly Hayride; 21 maart: Black Sabbath Night; 7 mei: Los Kamer (MEX); 20 juni: Black Sun fest

Foto's:


O