Ware topper bij wedstrijd MKV 1

MILHEEZE – Afgelopen zondag trotseerden de dames van MKV 1 uit Milheeze de storm om aan te treden tegen Bladella 1, een geduchte tegenstander die op dat moment de koploper was in de poule.

Met de nodige spanning en zenuwen begon de wedstrijd. Beiden teams gaven veel druk, waardoor het even duurde voor de openingsscore viel. Uiteindelijk was Noortje Sleegers degene die als eerste de bal door de korf wist te gooien. Zoals het bij een echte topper betaamd volgde hier gelijk een antwoord op van Bladella. En dit is meteen hoe de gehele eerste helft verliep. Wanneer de ene scoorde, gaf de ander hier antwoord op en andersom. Dit resulteerde vanzelfsprekend in een gelijke tussenstand van 8-8. Alsof er weer opnieuw begonnen werd aan de wedstrijd wist ook nu de ploeg uit Milheeze als eerste te scoren. En wederom bleven de scores gelijk lopen. Toch wist MKV een kwartier voor tijd even een gat te slaan, waardoor de Milheezer dames twee doelpunten voor stonden. Bladella liet dit echter niet lang toe en het kwam terug in de race. Hierdoor stond het zeven minuten voor tijd 14-14 en was de spanning om te snijden. Toen na een lange aanval Nikki van der Laak na een mooie uitgespeelde kans vrij kwam, was iedereen aan de kant van MKV dan ook opgelucht toen de score zat en MKV wederom op voorsprong kwam. Natuurlijk was de wedstrijd hiermee nog niet gespeeld en bleef Bladella hard op zoek naar goede kansen. Door goed verdedigend werk, kwam het hier echter niet meer van en wist MKV uiteindelijk met 14-17 te winnen. Hierdoor staat MKV nu boven verwachting op een gedeelde eerste plek. Volgende week volgt wederom een pittige wedstrijd. Ditmaal tegen Odisco 1, waar de vorige wedstrijd van werd verloren. Om 12.15 uur kunnen de dames weer alle support gebruiken in Sporthal De Beek te Bakel.
MKV B1 wist ook te winnen afgelopen weekend. Zij speelden een uitwedstrijd tegen SCMH. De meiden kwam eerst op een ruime voorsprong van 3-0. In de tweede helft werd het nog spannend gemaakt, want SCMH wist terug te komen tot 4-5. Het was MKV dat uiteindelijk met een stand van 5-7 de punten mee naar Milheeze nam.

Foto's:


0