Wedstrijd van de week WAC Gemert

GEMERT – Donderdag 20 februari jl. troffen Vogels Metaalbewerking en Commanderij 3/Rooijackers Woninginrichting elkaar. Beide teams draaien een prima seizoen gelet op hun plek op de ranglijst. Commanderij 3/Rooijackers Woninginrichting bezet een mooie 3e plaats en Vogels Metaalbewerking is terug te vinden op de 5e plaats. Voor beide teams zaak om een goed resultaat te behalen om zodoende hun positie op de ranglijst te behouden.
In een hoog tempo, waar door het enthousiasme de inzet soms wat aan de felle kant was, ontspon zich een attractieve wedstrijd. Na een aftastend begin was het Vogels Metaalbewerking die de score opende. Uit een mooie aanval was het Tom van den Boogaard die in de 8e minuut met een kopbal voor de verdiende 1-0 zorgde. Door deze treffer werd Commanderij 3/Rooijackers Woninginrichting gedwongen om de verdedigende stelling te verlaten en het ging meer de aanval zoeken. Dit betaalde zich in de 15e minuut uit. Bart van Berlo kreeg een niet te missen kans aangeboden en met een eenvoudige intikker kon hij voor de 1-1 zorgen. Na deze gelijkmaker behield Commanderij 3/Rooijackers Woninginrichting het initiatief, maar kon Vogels Metaalbewerking gevaarlijk blijven door vanuit de omschakelmomenten te profiteren van de snelheid en vaardigheid die de ploeg heeft. In de 22e minuut was het Erick Bastiaannet die met een droge knal voor de 1-2 zorgde in het voordeel van Commanderij 3/Rooijackers Woninginrichting. Vogels Metaalbewerking wilde de druk verder opvoeren, maar werd in de 24e minuut verrast toen opnieuw Bart van Berlo er met een mooie individuele actie de 1-3 aantekende. Vogels Metaalbewerking zette nogmaals aan om de aansluitingstreffer te forceren, maar gelegenheidsdoelman Paul de Koning van Commanderij 3/Rooijackers Woninginrichting wist zijn doel schoon te houden. Maar ook hij was in de 28e minuut kansloos toen Emiel de Jager met een droge knal voor de aansluiting zorgde, 2-3. De druk werd door Vogels Metaalbewerking nog verder opgevoerd en werd in de 33e minuut bijna beloont, echter belandde een schot van Joris Krol op de paal. In de slotminuut bepaalde Marco van den Boogaard via een counter de eindstand op 2-4 in het voordeel van Commanderij 3/Rooijackers Woninginrichting. Een uitslag die gelet het wedstrijdbeeld verdiend was.

Team van de week Vogels Metaalbewerking

Foto's:


0