Weer geen uitwinst Were Di

GEMERT – Deze keer stond er voor Were Di dames 1 weer een uitwedstrijd op het programma en wel bij Hajraa in Eindhoven. Hajraa staat er om bekend dat het thuis een lastige tegenstander is, omdat er veel herrie gemaakt wordt. Met het inspelen lieten de Eindhovense dames al zien dat de afstemming aan de kant van Hajraa goed was. Zaak voor Were Di om het de tegenstander met de service moeilijk te maken.

Al snel was te zien dat beide partijen zich niet zomaar gewonnen gaven. Er waren lange rally’s waarbij aan beide kanten goed gewerkt werd. Hajraa liet van het begin af aan zien dat het een goede service had en wist Were Di daarmee onder druk te zetten. De eerste set ging met 25-18 naar Hajraa. In de tweede set wist Hajraa het spel door te zetten, de Gemertsen konden goed bij blijven en wisten een voorsprong op te bouwen. Helaas konden ze deze niet doortrekken naar het einde waardoor ook de tweede set voor Hajraa was met 25-19. In set drie wist Hajraa niet goed raad met de ballen van Were-Di. De service werd sterker en daarmee werden dan ook punten gescoord. Were Di liet Hajraa lopen voor de ballen en in deze set trok Gemert aan het laatste eind. Met 20-25 was de set voor Were-Di. De Gemertsen waren erop gebrand om het spel door te zetten naar de vierde set en ook deze op de naam van Were Di te schrijven, zodat er een vijfde gespeeld zou moten worden. Hajraa liet de gehele wedstrijd zien dat het de bal erg makkelijk ergens neer kon leggen. Were Di wist de gaten dan ook te vinden met het spelen van slimme balletjes. De Gemerste volleybalsters probeerden van alles, maar aan de overkant werd er goed verdedigd en zo maakte Hajraa het scoren moeilijk. Hajraa zette door en won de vierde set overtuigend met 25-17. Ook deze keer hebben de dames van Were Di het verlies van de uitwedstrijden niet kunnen doorbreken

Op de stormachtige zondag 9 februari was het de beurt aan Were Di om het jaarlijkse mini toernooi te organiseren. Het ochtendprogramma was voor de jongste leden. Om half tien klonk het eerste fluitsignaal, het toernooi was begonnen. De sporthal was gevuld met allerlei volleybaltalenten uit de regio. Ook de tribunes zaten vol met supporters. Voor Were Di kwamen maar liefst zeven teams in actie op deze dag.
De Gemertse volleybalclub is ontzettend trots op al deze meisjes en jongens. Ze hebben allemaal ontzettend hun best gedaan en er kan worden teruggekeken op een bijzonder geslaagd toernooi, dat dankzij hulp van velen tot stand kwam.

Foto's:


0